Sisteme de Securitate / Detectie Supraveghere Video Detectie Incendiu Control Acces Service/Automatizari Grupuri Electrogen Instalatii Electrice Sisteme BMS Automatizari Porti/Bariere

Generatoarele de curent sunt acele echipamente care ne oferă o sursă alternativă de electricitate în momentele în care avem nevoie de electricitate dar nu avem acces la un sistem electric.

Putem folosi generatoarele în situații în care fie s-a produs un scurt-circuit la rețeaua electrică, fie avem nevoie de electricitate într-un loc greu accesibil.

De asemenea, ele pot fi folosite ca echipamente de rezervă pentru locuințe sau sedii în cazul unor pene de curent. Aceste echipamente sunt o sursă constantă de energie.

Costul generatorului nu depinde doar de costul de achiziție, ci și de costul de întreținere. Dacă atunci când îl cumperi costul de achiziție este unul mic dar trebuie să investești pe parcurs o sumă importantă de bani în întreținere, în schimbarea unor componente și în combusibil, atunci prețul real al generatorului este unul ridicat.

 

De ce sa nu va protejati investitia printr-un abonament de intretinere a grupului electrogen?

La cine sa apelem daca exista o defectiune a grupului electrogen?

Ce se intampla daca se opreste productia din cauza grupului electrogen? SC WPI Servicii SRL va ofera noul serviciu"backup service 24/24 h". Prin acest serviciu sunteti asigurat impotriva oricaror defectiuni aparute atat in perioada de garantie cat si in perioada de postgarantie.

Ce va oferim prin acest serviciu:

- vizite lunare pe teren pentru verificarea si testarea grupului electrogen;
- suport tehnic 24/24 h;
- interventie rapida pe teren ;
- monitorizarea grupului electrogen cu ajutorul dispeceratului non stop;
- cele mai reduse costuri de intretinere;
- eliminarea riscurilor de interventii neautorizate;
- siguranta unui singur furnizor atat pentru vanzari cat si pentru service si intretinere;
- siguranta intretinerii grupului electrogen si evitarea deteriorarii acestuia;
- garantie pentru piesele si serviciile efectuate.

In functie de nevoiile dumneavoastra va oferim 3 tipuri de abonamente lunare:

Abonament Standard

(include vizita lunara; verificari amanuntite; recomandari; teste in gol si in sarcina; suport tehnic telefonic; evidenta operatiuni; etc.)

Pret 200 lei/luna

Abonament Standard Plus

(include pe langa operatiuniile din abonamentul standard si revizii tehnice periodice cu inlocuirea consumabilelor (filtre ulei; filtre combustibil; filtre aer; ulei motor; antigel; etc.)

 

Pret 300 lei/luna

Abonament GOLD

(include abonamentul standard plus cat si punerea la dispozitie a unui echipament asemanator in caz de necesitate)

Pret 500 lei /luna

Wednesday the 22nd. Portofoliul este cartea noastra de vizita ... - By Freshjoomlatemplates.com
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.